Lajme

Shërbimi ynë

 • Ne ofrojmë sisteme kinetike unike të ndriçimit LED që mundësojnë një kombinim perfekt të ndriçimit dhe lëvizjes. Sistemet kinetike të ndriçimit janë një ideal i thjeshtë dhe i ndritshëm për të lëvizur lart e poshtë një objekt të ndriçuar, një shkrirje e artit të ndriçimit me teknologjinë mekanike. Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

  Sistemi i dritave kinetike

  Ne ofrojmë sisteme kinetike unike të ndriçimit LED që mundësojnë një kombinim perfekt të ndriçimit dhe lëvizjes. Sistemet kinetike të ndriçimit janë një ideal i thjeshtë dhe i ndritshëm për të lëvizur lart e poshtë një objekt të ndriçuar, një shkrirje e artit të ndriçimit me teknologjinë mekanike. Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

 • Ne kemi departamentin e stilistëve me përvoja të projektimit të projektit më shumë se 8 vjet. Ne mund të ofrojmë dizajn paraqitjeje, dizajn elektrik, dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj. Ne mund të sigurojmë dizajn paraqitjeje dhe dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj Me

  Dizajn

  Ne kemi departamentin e stilistëve me përvoja të projektimit të projektit më shumë se 8 vjet. Ne mund të ofrojmë dizajn paraqitjeje, dizajn elektrik, dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj. Ne mund të sigurojmë dizajn paraqitjeje dhe dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj Me

 • Ne kemi përvojë të mirë inxhinierë të sistemit të ndriçimit kinetik për shërbimin e instalimit në projekte të ndryshme. Ne mund të mbështesim inxhinierët të fluturojnë në vendin e projektit tuaj për instalim direkt ose të caktojmë një inxhinier për udhëzues instalimi nëse keni punëtorë vendas.

  Instalimi

  Ne kemi përvojë të mirë inxhinierë të sistemit të ndriçimit kinetik për shërbimin e instalimit në projekte të ndryshme. Ne mund të mbështesim inxhinierët të fluturojnë në vendin e projektit tuaj për instalim direkt ose të caktojmë një inxhinier për udhëzues instalimi nëse keni punëtorë vendas.

 • Ka dy mënyra që ne mund të mbështesim programimin për projektin tuaj. Inxhinieri ynë fluturon në vendin e projektit tuaj për të programuar drejtpërdrejt për dritat kinetike. Ose ne bëjmë para-programim për dritat kinetike bazuar në dizajn para transportit. Ne gjithashtu mbështesim trajnimin falas të programimit për klientët tanë që duan të zotërojnë aftësitë e dritave kinetike në programim.

  Programimi

  Ka dy mënyra që ne mund të mbështesim programimin për projektin tuaj. Inxhinieri ynë fluturon në vendin e projektit tuaj për të programuar drejtpërdrejt për dritat kinetike. Ose ne bëjmë para-programim për dritat kinetike bazuar në dizajn para transportit. Ne gjithashtu mbështesim trajnimin falas të programimit për klientët tanë që duan të zotërojnë aftësitë e dritave kinetike në programim.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne