warta

Layanan Kita

  • Kita nyedhiyakake sistem kinetik cahya LED sing unik sing ndadekake kombinasi cahya lan gerakan sing sampurna.  Sistem kinetik cahya minangka ideal sing gampang lan padhang kanggo mindhah munggah lan mudhun obyek sing murup, gabungan seni pencahayaan karo teknologi mekanik.  Kajaba iku, kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus miturut sing dibutuhake.

    Sistem lampu kinetik

    Kita nyedhiyakake sistem kinetik cahya LED sing unik sing ndadekake kombinasi cahya lan gerakan sing sampurna. Sistem kinetik cahya minangka ideal sing gampang lan padhang kanggo mindhah munggah lan mudhun obyek sing murup, gabungan seni pencahayaan karo teknologi mekanik. Kajaba iku, kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus miturut sing dibutuhake.

  • Kita duwe perancang desainer kanthi pengalaman desain proyek luwih saka 8 taun. Kita bisa nyedhiyakake desain tata letak, desain tata letak listrik, desain video 3D lampu kinetik kanggo proyek sampeyan. Kita bisa nyedhiyakake desain tata letak lan desain video 3D lampu kinetik kanggo proyek sampeyan .

    Desain

    Kita duwe perancang desainer kanthi pengalaman desain proyek luwih saka 8 taun. Kita bisa nyedhiyakake desain tata letak, desain tata letak listrik, desain video 3D lampu kinetik kanggo proyek sampeyan. Kita bisa nyedhiyakake desain tata letak lan desain video 3D lampu kinetik kanggo proyek sampeyan .

  • Kita duwe pengalaman insinyur sistem pencahayaan kinetik kanggo layanan instalasi ing macem-macem proyek.  Kita bisa ndhukung insinyur sing mabur menyang papan proyek sampeyan kanggo nginstal langsung utawa ngatur siji insinyur kanggo pandhuan instalasi yen sampeyan duwe tenaga kerja lokal.

    Instalasi

    Kita duwe pengalaman insinyur sistem pencahayaan kinetik kanggo layanan instalasi ing macem-macem proyek. Kita bisa ndhukung insinyur sing mabur menyang papan proyek sampeyan kanggo nginstal langsung utawa ngatur siji insinyur kanggo pandhuan instalasi yen sampeyan duwe tenaga kerja lokal.

  • Ana rong cara kanggo ndhukung program kanggo proyek sampeyan.  Insinyur kami pindhah menyang papan proyek sampeyan kanggo program langsung lampu kinetik.  Utawa kita nggawe pra-program lampu kinetik adhedhasar desain sadurunge dikirim.  Kita uga ndhukung pelatihan pemrograman gratis kanggo para pelanggan sing pengin ngerteni katrampilan lampu kinetik ing program.

    Programming

    Ana rong cara kanggo ndhukung program kanggo proyek sampeyan. Insinyur kami pindhah menyang papan proyek sampeyan kanggo program langsung lampu kinetik. Utawa kita nggawe pra-program lampu kinetik adhedhasar desain sadurunge dikirim. Kita uga ndhukung pelatihan pemrograman gratis kanggo para pelanggan sing pengin ngerteni katrampilan lampu kinetik ing program.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita