Вести

Нашата услуга

 • Обезбедуваме уникатни LED кинетички системи за осветлување што овозможуваат совршена комбинација на осветлување и движење. Кинетичките системи за осветлување се едноставен и светол идеал за поместување нагоре и надолу на осветлен објект спојување на уметноста на осветлување со механичка технологија. Покрај тоа, ние исто така можеме да обезбедиме кориснички услуги според вашите барања.

  Систем за кинетички светилки

  Обезбедуваме уникатни LED кинетички системи за осветлување што овозможуваат совршена комбинација на осветлување и движење. Кинетичките системи за осветлување се едноставен и светол идеал за поместување нагоре и надолу на осветлен објект спојување на уметноста на осветлување со механичка технологија. Покрај тоа, ние исто така можеме да обезбедиме кориснички услуги според вашите барања.

 • Имаме оддел на дизајнери со искуства за проектирање на проекти повеќе од 8 години. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред, дизајн на електричен распоред, 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред и 3D видео дизајн на кинетички светилки за вашиот проект На

  Дизајн

  Имаме оддел на дизајнери со искуства за проектирање на проекти повеќе од 8 години. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред, дизајн на електричен распоред, 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред и 3D видео дизајн на кинетички светилки за вашиот проект На

 • Имаме добро искуство инженери на систем за кинетичко осветлување за услуга за инсталација на различни проекти. Ние можеме да ги поддржиме инженерите да летаат до вашиот проект за директно инсталирање или да организираме еден инженер за водич за инсталација ако имате локални работници.

  Инсталација

  Имаме добро искуство инженери на систем за кинетичко осветлување за услуга за инсталација на различни проекти. Ние можеме да ги поддржиме инженерите да летаат до вашиот проект за директно инсталирање или да организираме еден инженер за водич за инсталација ако имате локални работници.

 • Постојат два начина на кои можеме да поддржиме програмирање за вашиот проект. Нашиот инженер лета до местото на вашиот проект за директно програмирање на кинетички светла. Или правиме пред-програмирање за кинетички светла врз основа на дизајнот пред испораката. Исто така, поддржуваме бесплатна обука за програмирање за нашите клиенти кои сакаат да ги совладаат вештините на кинетичките светла во програмирањето.

  Програмирање

  Постојат два начина на кои можеме да поддржиме програмирање за вашиот проект. Нашиот инженер лета до местото на вашиот проект за директно програмирање на кинетички светла. Или правиме пред-програмирање за кинетички светла врз основа на дизајнот пред испораката. Исто така, поддржуваме бесплатна обука за програмирање за нашите клиенти кои сакаат да ги совладаат вештините на кинетичките светла во програмирањето.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас