Paneli i harkut

 • 1 panel hark për 3 çikrik
 • Ndriçim LED RGB
 • Gjatësia anësore 100 cm për dritën e harkut dhe 80 cm për panelin trekëndësh
 • 72 piksel për dritën e harkut dhe 120 piksel për panelin trekëndësh
 • Dizajni i efekteve LED me dy anë
 • Pesha: 4.5 kg
Kinetic Arc Panel Featured Image

Çikriku DMX

 • Dimensionet(3m-9m): 342x390x208mm(L:H:W), Pesha: 14kg
 • Kapaciteti ngritës: 5 kg
 • Shpejtësia e ngritjes: 0-0,7 m/s
 • Tensioni: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Furnizimi me energji elektrike: 200Wx3
 • Kontrolli: DMX 512
 • Data e hyrjes/daljes: XLR DMX me 3 pin
 • Hyrja/Ndalja e energjisë: Konektori i rrymës
Kinetic Arc Panel b

Avantazhi për kompanitë me qira: Është shumë i përshtatshëm dhe ekonomik që çikriku ynë DMX të përshtatet për varëset tona të ndryshme nën kapacitetin e tij ngritës.FYL do të përditësojë gradualisht vartëset më të reja për zgjedhjen tuaj më të madhe në periudha të ndryshme.

Sistemi i dritave kinetike

Ne ofrojmë sisteme kinetike unike të ndriçimit LED që mundësojnë një kombinim perfekt të ndriçimit dhe lëvizjes.Sistemet kinetike të ndriçimit janë një ideal i thjeshtë dhe i ndritshëm për të lëvizur lart e poshtë një objekti të ndriçuar, një bashkim i artit të ndriçimit me teknologjinë mekanike.Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara sipas dëshirës tuaj.

 

Dizajn

Ne kemi dizajnerët'departamenti me eksperienca të projektimit të projektit më shumë se 8 vjet.Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje, dizajn faqosjeje elektrike, dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj. Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje dhe dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj.

 

Instalimi

Ne kemi inxhinierë me përvojë të mirë të sistemit të ndriçimit kinetik për shërbimin e instalimit në projekte të ndryshme.Ne mund të mbështesim inxhinierët që të fluturojnë në vendin e projektit tuaj për instalim direkt ose të organizojmë një inxhinier për udhëzues instalimi nëse keni punëtorë vendas.

 

Programimi

Ka dy mënyra që ne mund të mbështesim programimin për projektin tuaj.Inxhinieri ynë fluturon në vendin e projektit tuaj për programim direkt për dritat kinetike.Ose ne bëjmë programimin paraprak për dritat kinetike bazuar në dizajn përpara transportit.Ne gjithashtu mbështesim trajnime programimi falas për klientët tanë që duan të zotërojnë aftësitë e dritave kinetike në programim.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni