Madrix Strobe

 • 1 strob Madrix për 2 çikrik
 • Dizajni me katër efekte anësore
 • Anët e përparme dhe të pasme të projektuara për efekte rreze
 • Anët lart dhe poshtë projektuar për efekte strobe
 • 1025 mm gjatësi, 150 mm gjerësi, 200 mm lartësi
 • Çdo LED mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur
 • Pesha: 5 kg
Imazhi i veçuar me strobë me matricë kinetike

Çikriku DMX

 • Dimensionet (3m/6m): 342x208x374mm
 • Pesha: 16.5 kg
 • Kapaciteti ngritës: 5 kg
 • Shpejtësia e ngritjes: 0.8 m/s
 • Tensioni: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Furnizimi me energji elektrike: 600 W
 • Kanali DMX: 152 ch
 • Kontrolli: DMX 512
 • Data e hyrjes/daljes: XLR DMX me 3 pin
 • Hyrja/Ndalja e energjisë: Konektori i rrymës
kinetike

Kinetic Matrix Strobe është një nga dritat kinetike më të reja në vitin 2022. Është bërë me porosi për projektet e klubeve të mëdha nga efektet e tij unike.Kjo është teknologjia më e re edhe mbi sistemin e dritave kinetike.Dizajn me katër efekte anësore, Efekte të kombinuara të rrezeve dhe strobeve 2 në 1 për një produkt.Anët e përparme dhe të pasme të dizajnuara për efekte rreze (kontroll piksel), anët lart dhe poshtë të dizajnuara për efekte strobe.

 

Sistemi i ndriçimit kinetik DLB jo vetëm i përshtatshëm për koncerte, klube, ekspozita, dasma, por edhe shumë i përshtatshëm për hapësira tregtare si qendra tregtare, salla e hotelit, aeroporti, muzeu etj.Nëse keni ndonjë kërkesë OEM që ju lutem mos ngurroni të kontaktoni FYL për zgjidhjen e gjithë projektit.FYL ka përvojë të mirë në sistemin e ndriçimit kinetik që do të mbështesë një ndihmë të madhe në projekte.Sistemi i ndriçimit kinetik DLB jo vetëm i përshtatshëm për koncerte, klube, ekspozita, dasma, por edhe shumë i përshtatshëm për hapësira tregtare si qendra tregtare, salla e hotelit, aeroporti, muzeu etj.Nëse keni ndonjë kërkesë OEM që ju lutem mos ngurroni të kontaktoni FYL për zgjidhjen e gjithë projektit.FYL ka përvojë të mirë në sistemin e ndriçimit kinetik që do të mbështesë një ndihmë të madhe në projekte.

 

Sistemi i dritave kinetike

Ne ofrojmë sisteme kinetike unike të ndriçimit LED që mundësojnë një kombinim perfekt të ndriçimit dhe lëvizjes.Sistemet kinetike të ndriçimit janë një ideal i thjeshtë dhe i ndritshëm për të lëvizur lart e poshtë një objekti të ndriçuar, një bashkim i artit të ndriçimit me teknologjinë mekanike.Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara sipas dëshirës tuaj.

 

Dizajn

Ne kemi departamentin e projektuesve me eksperiencë të projektimit të projekteve më shumë se 8 vjet.Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje, dizajn faqosjeje elektrike, dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj. Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje dhe dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj.

 

Instalimi

Ne kemi inxhinierë me përvojë të mirë të sistemit të ndriçimit kinetik për shërbimin e instalimit në projekte të ndryshme.Ne mund të mbështesim inxhinierët që të fluturojnë në vendin e projektit tuaj për instalim direkt ose të organizojmë një inxhinier për udhëzues instalimi nëse keni punëtorë vendas.

 

Programimi

Ka dy mënyra që ne mund të mbështesim programimin për projektin tuaj.Inxhinieri ynë fluturon në vendin e projektit tuaj për programim direkt për dritat kinetike.Ose ne bëjmë para-programimin për dritat kinetike bazuar në dizajnin përpara transportit.Ne gjithashtu mbështesim trajnime programimi falas për klientët tanë që duan të zotërojnë aftësitë e dritave kinetike në programim.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni