Guangzhou Fengyi Stage Lighting Equipment Co., Ltd. është një furnizues profesional i sistemit të dritave kinetike.Sistemi ynë i ndriçimit kinetik përdoret gjerësisht për koncerte, shfaqje të famshme televizive live, ekspozita, hapësira komerciale, klube etj.Ai gjithashtu ofron shërbim të plotë të menaxhimit të projektit për ta lejuar atë të përmbushë kërkesat e klientëve të tyre në një nivel shumë të lartë të shkëlqyeshëm.Një ekip profesional ofron këshilla gjithëpërfshirëse nga kontakti fillestar deri në pas projektit për të siguruar që klientët të marrin cilësinë më të lartë të shërbimit në çdo kohë.Mirë se vini në krahasimin dhe pritjen e kërkesës suaj me dashamirësi për projektet tuaja.

 

Përparësitë e FYL:

 

♦ Drejtues i dritave kinetike në Kinë

 

♦ Partner CCTV

 

♦ Kapaciteti global i shërbimit

 

♦ Produkte inovative të pavarura

 

♦ Sistem kontrolli inteligjent

 

♦ Ekipi kreativ i dizajnit

 

♦ Shërbim personalizimi efikas

 

♦ Shërbim instalimi profesional

 

 

 

 • 2011

  Themeluar më 11 maj.

 • 2014

  Certifikatat e kaluara relative, ISO9000, IS04001, CE, Rohs, shkalla e instalimit…

 • 2015

  Kaloi patentat e produkteve të sistemit të ndriçimit kinetik

 • 2016

  Zgjeroni fabrikën në 6000 metra katrorë

 • 2018

  Bashkëpunoi me CCTV3, CCTV1, CCTV15 dhe stacionin televiziv Hunan…

 • 2019

  Lancuar kuti kontrolli inteligjente DMX MSC 1024 për projekte fikse

 • 2020

  Sistemi i ndriçimit kinetik i përdorur për klube të markave më të mira dhe hapësira tregtare.

 • 2021

  Motorët e rinj kinetikë për kapacitet ngritës 5 kg përputhen me pajisje të ndryshme

 • 2022

  Kinetic Rotate Beam Ball (kapaciteti i ngarkesës 8 kg) dhe Kinetic Matrix Strobe mbërritën në klube të mëdha

 • Shtabi

  /Selia/

 • Salla e ekspozitave

  /Salla e ekspozitës/

 • Ekipi i Dizajnit Kreativ

  /Ekipi i Dizajnit Kreativ/

 • Instalimi

  /Instalimi/

VIZITA E KLIENTIT (1)
VIZITA E KLIENTIT (2)
VIZITA E KLIENTIT (3)
VIZITA E KLIENTIT (4)
VIZITA E KLIENTIT (5)
VIZITË E KLIENTIT (6)
VIZITË E KLIENTIT (7)
VIZITË E KLIENTIT (8)
VIZITA E KLIENTIT (9)
VIZITA E KLIENTIT (10)
VIZITA E KLIENTIT (12)
VIZITA E KLIENTIT (13)
VIZITA E KLIENTIT (14)
VIZITA E KLIENTIT (15)
VIZITA E KLIENTIT (16)
VIZITË E KLIENTIT (17)
 • Certifikata ISO 18001
 • Certifikata EMC
 • Certifikata ISO14001
 • Certifikata ISO9001
 • Patenta e shiritit të llambës ngritëse
 • Certifikata e regjistrimit të markës tregtare
 • Certifikata e regjistrimit të markës tregtare të llambës së meteorit

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni