Flluskë

 • 1 flluskë / 2 flluska / 3 flluska për 1 çikrik
 • Ndriçim LED RGB
 • Shikim 360 gradë
 • Materiale PE për flluskë
 • Ngjyrat e ylberit 200 mm për flluskë të jashtme transparente 200 mm dhe 95 mm brenda topit të ngricës
 • 12 copë SMD 5050 RGB
 • Pesha: 0.36 kg / flluskë
 • Mund të jetë nën 10 m për distancën e secilës flluskë LED
Imazhi i veçuar i flluskës kinetike

Çikriku DMX

 • Dimensionet (3m/6m): 304x247x167mm, Pesha: 7kg
 • Dimensionet(9m): 324x277x167mm, Pesha: 7.5kg
 • Dimensionet (12m): 354x317x167mm, Pesha: 8.5kg
 • Kapaciteti ngritës: 1.5 kg
 • Shpejtësia e ngritjes: 0-1 m/s
 • Tensioni: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Furnizimi me energji elektrike: 80 W
 • Kanali DMX: 9 kanal
 • Kontrolli: DMX 512
 • Data e hyrjes/daljes: XLR DMX me 3 pin
 • Hyrja/Ndalja e energjisë: Konektori i rrymës
6044063c407aba10d6adb15fcec8395

Sistemi i ndriçimit kinetik DLB jo vetëm i përshtatshëm për koncerte, klube, ekspozita, dasma, por edhe shumë i përshtatshëm për hapësira tregtare si qendra tregtare, salla e hotelit, aeroporti, muzeu etj.Nëse keni ndonjë kërkesë OEM që ju lutem mos ngurroni të kontaktoni FYL për zgjidhjen e gjithë projektit.FYL ka përvojë të mirë në sistemin e ndriçimit kinetik që do të mbështesë një ndihmë të madhe në projekte.Sistemi i ndriçimit kinetik DLB jo vetëm i përshtatshëm për koncerte, klube, ekspozita, dasma, por edhe shumë i përshtatshëm për hapësira tregtare si qendra tregtare, salla e hotelit, aeroporti, muzeu etj.Nëse keni ndonjë kërkesë OEM që ju lutem mos ngurroni të kontaktoni FYL për zgjidhjen e gjithë projektit.FYL ka përvojë të mirë në sistemin e ndriçimit kinetik që do të mbështesë një ndihmë të madhe në projekte.

 

Sistemi i dritave kinetike

Ne ofrojmë sisteme kinetike unike të ndriçimit LED që mundësojnë një kombinim perfekt të ndriçimit dhe lëvizjes.Sistemet kinetike të ndriçimit janë një ideal i thjeshtë dhe i ndritshëm për të lëvizur lart e poshtë një objekti të ndriçuar, një bashkim i artit të ndriçimit me teknologjinë mekanike.Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara sipas dëshirës tuaj.


Dizajn

Ne kemi departamentin e projektuesve me eksperiencë të projektimit të projekteve më shumë se 8 vjet.Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje, dizajn faqosjeje elektrike, dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj. Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje dhe dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj.

 

Instalimi

Ne kemi inxhinierë me përvojë të mirë të sistemit të ndriçimit kinetik për shërbimin e instalimit në projekte të ndryshme.Ne mund të mbështesim inxhinierët që të fluturojnë në vendin e projektit tuaj për instalim direkt ose të organizojmë një inxhinier për udhëzues instalimi nëse keni punëtorë vendas.

 

Programimi

Ka dy mënyra që ne mund të mbështesim programimin për projektin tuaj.Inxhinieri ynë fluturon në vendin e projektit tuaj për programim direkt për dritat kinetike.Ose ne bëjmë para-programimin për dritat kinetike bazuar në dizajnin përpara transportit.Ne gjithashtu mbështesim trajnime programimi falas për klientët tanë që duan të zotërojnë aftësitë e dritave kinetike në programim.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni