Dritë me hark

 • 1 dritë harku për 3 çikrik
 • Ndriçim LED RGB
 • Gjatësia anësore 100 cm për dritën e harkut
 • 72 piksele për dritën e harkut
 • Pesha: 3 kg
Imazhi i veçuar i dritës së harkut kinetik

Çikriku DMX

 • Dimensionet(3m-9m): 342x390x208mm(L:H:W), Pesha: 14kg
 • Kapaciteti ngritës: 5 kg
 • Shpejtësia e ngritjes: 0-0,7 m/s
 • Tensioni: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Furnizimi me energji elektrike: 200Wx3
 • Kontrolli: DMX 512
 • Data e hyrjes/daljes: XLR DMX me 3 pin
 • Hyrja/Ndalja e energjisë: Konektori i rrymës
Paneli i harkut kinetik

Avantazhi për kompanitë me qira: Është shumë i përshtatshëm dhe ekonomik që çikriku ynë DMX të përshtatet për varëset tona të ndryshme nën kapacitetin e tij ngritës.FYL do të përditësojë gradualisht vartëset më të reja për më shumë zgjedhjen tuaj në periudha të ndryshme.

Sistemi i dritave kinetike

Ne ofrojmë sisteme kinetike unike të ndriçimit LED që mundësojnë një kombinim perfekt të ndriçimit dhe lëvizjes.Sistemet kinetike të ndriçimit janë një ideal i thjeshtë dhe i ndritshëm për të lëvizur lart e poshtë një objekti të ndriçuar, një bashkim i artit të ndriçimit me teknologjinë mekanike.Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara sipas dëshirës tuaj.

 

Dizajn

Ne kemi projektuesit'departamenti me eksperienca të projektimit të projektit më shumë se 8 vjet.Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje, dizajn faqosjeje elektrike, dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj. Ne mund të ofrojmë dizajn faqosjeje dhe dizajn video 3D të dritave kinetike për projektin tuaj.

 

Instalimi

Ne kemi inxhinierë me përvojë të mirë të sistemit të ndriçimit kinetik për shërbimin e instalimit në projekte të ndryshme.Ne mund të mbështesim inxhinierët që të fluturojnë në vendin e projektit tuaj për instalim direkt ose të organizojmë një inxhinier për udhëzues instalimi nëse keni punëtorë vendas.

 

Programimi

Ka dy mënyra që ne mund të mbështesim programimin për projektin tuaj.Inxhinieri ynë fluturon në vendin e projektit tuaj për programim direkt për dritat kinetike.Ose ne bëjmë para-programimin për dritat kinetike bazuar në dizajnin përpara transportit.Ne gjithashtu mbështesim trajnime programimi falas për klientët tanë që duan të zotërojnë aftësitë e dritave kinetike në programim.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni