wartos

Service kami

  • Kami nyayogikeun sistem kinétik cahaya LED anu unik anu ngamungkinkeun kombinasi cahaya sareng gerakan anu sampurna.  Sistem kinétik cahaya mangrupikeun idéal saderhana sareng caang pikeun mindahkeun luhur sareng ka handap objék anu bercahya ngagabung tina seni pencahayaan sareng téknologi mékanis.  Salaku tambahan, urang ogé tiasa nyayogikeun jasa khusus anu disayogikeun ku anu dibutuhkeun.

    Sistem lampu kinétik

    Kami nyayogikeun sistem kinétik cahaya LED anu unik anu ngamungkinkeun kombinasi cahaya sareng gerakan anu sampurna. Sistem kinétik cahaya mangrupikeun idéal saderhana sareng caang pikeun mindahkeun luhur sareng ka handap objék anu bercahya ngagabung tina seni pencahayaan sareng téknologi mékanis. Salaku tambahan, urang ogé tiasa nyayogikeun jasa khusus anu disayogikeun ku anu dibutuhkeun.

  • Kami ngagaduhan désainer kalayan pangalaman desain proyék langkung ti 8 taun. Kami tiasa nyayogikeun desain perenah, desain perenah listrik, desain video 3D tina lampu kinétik pikeun proyek anjeun. Urang tiasa nyayogikeun desain perenah sareng desain video 3D tina lampu kinétik pikeun proyek anjeun. .

    Desain

    Kami ngagaduhan désainer kalayan pangalaman desain proyék langkung ti 8 taun. Kami tiasa nyayogikeun desain perenah, desain perenah listrik, desain video 3D tina lampu kinétik pikeun proyek anjeun. Urang tiasa nyayogikeun desain perenah sareng desain video 3D tina lampu kinétik pikeun proyek anjeun. .

  • Kami gaduh sumur pangalaman insinyur sistem pencahayaan kinétik pikeun layanan pamasangan dina proyék anu sanés.  Kami tiasa ngadukung insinyur hiber ka tempat proyek anjeun pikeun langsung masang atanapi ngatur saurang insinyur pikeun instalasi-pituduh upami anjeun ngagaduhan padamel lokal.

    Instalasi

    Kami gaduh sumur pangalaman insinyur sistem pencahayaan kinétik pikeun layanan pamasangan dina proyék anu sanés. Kami tiasa ngadukung insinyur hiber ka tempat proyek anjeun pikeun langsung masang atanapi ngatur saurang insinyur pikeun instalasi-pituduh upami anjeun ngagaduhan padamel lokal.

  • Aya dua cara anu urang tiasa ngadukung program pikeun proyék anjeun.  Insinyur kami ngalayang ka tempat proyek anjeun pikeun langsung program pikeun lampu kinétik.  Atanapi urang ngadamel pra-program pikeun lampu kinétik dumasar kana desain sateuacan dikirim.  Kami ogé ngadukung pelatihan program gratis pikeun palanggan anu hoyong nguasai kamampuan lampu kinétik dina program.

    Programming

    Aya dua cara anu urang tiasa ngadukung program pikeun proyék anjeun. Insinyur kami ngalayang ka tempat proyek anjeun pikeun langsung program pikeun lampu kinétik. Atanapi urang ngadamel pra-program pikeun lampu kinétik dumasar kana desain sateuacan dikirim. Kami ogé ngadukung pelatihan program gratis pikeun palanggan anu hoyong nguasai kamampuan lampu kinétik dina program.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami