warta

Jasa Kami

  • We provide unique LED lighting kinetic systems that enables a perfect combination of lighting and movement. Lighting kinetic systems is a simple and bright ideal to move up and down an illuminated object a merge of the art of lighting with mechanical technology. In addition, we can also provide customized services according to your required.

    Sistim lampu kinétik

    Kami nyayogikeun sistem kinétik cahaya LED unik anu ngamungkinkeun kombinasi cahaya sareng gerakan anu sampurna.Sistem kinétik cahaya mangrupakeun idéal basajan tur caang pikeun mindahkeun luhur jeung ka handap hiji obyék cahayana a ngahiji tina seni cahaya jeung téhnologi mékanis.Sajaba ti éta, urang ogé bisa nyadiakeun layanan ngaropéa nurutkeun sarat Anjeun.

  • We have the designers’department with project design experiences more than 8 years.We can provide layout design,Electrical layout design,3D video design of kinetic lights for your project.We can provide layout design and 3D video design of kinetic lights for your project.

    Desain

    Kami ngagaduhan jurusan desainer sareng pangalaman desain proyék langkung ti 8 taun. Urang tiasa nyayogikeun desain perenah, desain perenah listrik, desain pidéo 3D lampu kinétik pikeun proyék anjeun. Urang tiasa nyayogikeun desain perenah sareng desain pidéo 3D lampu kinétik pikeun proyék anjeun .

  • We have the well experiences engineers of kinetic lighting system for installation service on different projects. We can support engineers fly to your project place for directly installation or arrange one engineer for installation-guide if you have local workers.

    Pamasangan

    Urang boga sumur pangalaman insinyur sistem cahaya kinétik pikeun layanan instalasi dina proyék béda.Urang bisa ngarojong insinyur ngapung ka tempat proyek Anjeun pikeun instalasi langsung atawa ngatur hiji insinyur pikeun instalasi-pituduh lamun anjeun boga pagawe lokal.

  • There are two ways that we can support programming for your project. Our engineer fly to your project place for directly programming for kinetic lights. Or we make pre-programming for kinetic lights base on design before shipping. We also support free programming training for our customers who wants to master the skills of kinetic lights in programming.

    Pemrograman

    Aya dua cara urang tiasa ngadukung program pikeun proyék anjeun.Insinyur kami ngapung ka tempat proyék anjeun pikeun program langsung pikeun lampu kinétik.Atanapi urang ngadamel pra-program pikeun lampu kinétik dumasar kana desain sateuacan pengiriman.Urang ogé ngarojong latihan programming bébas pikeun konsumén urang anu hayang ngawasaan kaahlian lampu kinétik dina programming.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami