Ротирачка топка со зрак

 • 1 топка со ротирачко зрак за 1 винче
 • Дијаметар 300 мм
 • 12 парчиња 40W RGBW LED осветлување
 • Секоја LED може да се контролира независно
 • Ротација на тава: Бесконечна ротација
 • Тежина: 7,6 кг
Избрана слика со кинетичка ротирачка топка со зрак

Винч DMX

 • Димензии (3м/6м): 367х333х455мм
 • Тежина: 29,2 кг
 • Капацитет на кревање: 8 кг
 • Брзина на кревање: 0,8 m/s
 • Напон: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Напојување: 800W
 • Канал DMX: 59ch
 • Контрола: DMX 512
 • Датум на влез/излез: 3-пински XLR DMX
 • Влез/Исклучување: Приклучок за напојување
светла за ноќен клуб

Кинетичката ротирачка топка со зрак е една од најновите кинетичка светлина во 2022 година. Нарачана е за големи клупски проекти поради нејзините уникатни ефекти.Ова е најновата технологија, исто така над системот за кинетичка светла.Тоа не само што може да ја подигне и надолу топката на зракот, туку и додаде бесконечна функција на ротација.

Системот за кинетичко осветлување DLB не само што е погоден за концерти, клубови, изложби, свадби, туку и многу погоден за комерцијален простор како трговски центар, сала на хотел, аеродром, музеј и така натаму.Ако имате какви било барања за OEM што ве молиме слободно контактирајте со FYL за решение за целиот проект.FYL е добро искуство во системот за кинетичко осветлување што ќе поддржи голема помош за проекти.Системот за кинетичко осветлување DLB не само што е погоден за концерти, клубови, изложби, свадби, туку и многу погоден за комерцијален простор како трговски центар, сала на хотел, аеродром, музеј и така натаму.Ако имате какви било барања за OEM што ве молиме слободно контактирајте со FYL за решение за целиот проект.FYL е добро искуство во системот за кинетичко осветлување што ќе поддржи голема помош за проекти.

 

Систем за кинетички светла

Обезбедуваме уникатни кинетички системи за LED осветлување кои овозможуваат совршена комбинација на осветлување и движење.Кинетичките системи за осветлување се едноставен и светол идеал за движење нагоре и надолу на осветлен објект како спој на уметноста на осветлување со механичка технологија.Покрај тоа, ние исто така можеме да обезбедиме приспособени услуги според вашите потреби.

 

Дизајн

Имаме оддел за дизајнери со искуство во дизајнирање проекти повеќе од 8 години.Можеме да обезбедиме дизајн на распоред, дизајн на електричен распоред, 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред и 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект.

 

Инсталација

Имаме инженери со добро искуство на системот за кинетичко осветлување за инсталација на услуги на различни проекти.Можеме да ги поддржиме инженерите да летаат до вашето проектно место за директно инсталирање или да организираме еден инженер за водич за инсталација доколку имате локални работници.

 

Програмирање

Постојат два начини на кои можеме да го поддржиме програмирањето за вашиот проект.Нашиот инженер лета до вашето проектно место за директно програмирање на кинетичките светла.Или правиме претходно програмирање за кинетичките светла врз основа на дизајнот пред испораката.Ние, исто така, поддржуваме бесплатна обука за програмирање за нашите клиенти кои сакаат да ги совладаат вештините на кинетичките светла во програмирањето.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја