ЛЕД фудбал

 • 1 ЛЕД фудбал за 1 винче
 • Дијаметар 20 см
 • 12 парчиња 10W, 12 пиксели
 • RGBW LED осветлување
 • Ефекти на зрак од 360 степени
 • Тежина: 1,55 кг
Кинетичка LED фудбалска избрана слика

DMX Винче

 • Димензии (3м/6м): 304х247х167мм, Тежина: 7кг
 • Димензии (9м): 324х277х167мм, Тежина: 7,5кг
 • Димензии (12м): 354х317х167мм, тежина: 8,5кг
 • Капацитет за кревање: 1,5 кг
 • Брзина на кревање: 0-0,7m/s
 • Напон: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Напојување: 200W
 • DMX канал: 10ch/54ch
 • Контрола: DMX 512
 • Датум за влез/излез: 3-пински XLR DMX
 • Влез/излез за напојување: конектор за напојување
DMX Винче

Предност за компаниите за изнајмување: Многу е погодно и економично што нашата витка за DMX одговара на нашите различни привезоци под нејзиниот капацитет за кревање. FYL постепено ќе ги ажурира најновите приврзоци за вашиот поголем избор во различни времиња.

Систем за кинетички светилки

Обезбедуваме уникатни LED кинетички системи за осветлување што овозможуваат совршена комбинација на осветлување и движење. Кинетичките системи за осветлување се едноставен и светол идеал за поместување нагоре и надолу на осветлен објект спојување на уметноста на осветлување со механичка технологија. Покрај тоа, ние исто така можеме да обезбедиме кориснички услуги според вашите барања.

 

Дизајн

Имаме дизајнери оддел со дизајн на искуствата од проектот повеќе од 8 години. Ние можеме да обезбедиме дизајн на распоред, дизајн на електричен распоред, 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред и 3D видео дизајн на кинетички светилки за вашиот проект.

 

Инсталација

Имаме добро искуство инженери на систем за кинетичко осветлување за услуга за инсталација на различни проекти. Ние можеме да ги поддржиме инженерите да летаат до вашиот проект за директно инсталирање или да организираме еден инженер за водич за инсталација ако имате локални работници.

 

Програмирање

Постојат два начина на кои можеме да поддржиме програмирање за вашиот проект. Нашиот инженер лета до местото на вашиот проект за директно програмирање на кинетички светла. Или правиме пред-програмирање за кинетички светла врз основа на дизајнот пред испораката. Исто така, поддржуваме бесплатна обука за програмирање за нашите клиенти кои сакаат да ги совладаат вештините на кинетичките светла во програмирањето.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас