Двојна прачка

 • 2 поврзани светлосни прачки за 3 макари
 • RGB LED осветлување
 • Визија од 360 степени
 • 216 парчиња 0,3W RGB LED, двостран дизајн
 • Должина 2600 mm, дијаметар 23 mm
 • Транспарентен капак
 • Тежина: 2 кг
Кинетичка двојна шипка Избрана слика

Винч DMX

 • Димензии (3м/6м): 304х167х247мм
 • Тежина: 7 кг
 • Капацитет на кревање: 2,5 кг
 • Брзина на кревање: 0,8 m/s
 • Напон: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Напојување: 300W
 • Канал DMX: 176 канани (Гласен мотор 168 канари, Мотор 4 кани)
 • Контрола: DMX 512
 • Датум на влез/излез: 3-пински XLR DMX
 • Влез/Исклучување: Приклучок за напојување
главен

Kinetic Double Rod е најновото kientic светло во 2022 година од FYL.Овој производ е погоден за проект за комерцијален простор, проект за уметнички дизајн, изложби и така натаму.Ефектите се како крилјата да летаат на небото.И тоа е RGB шарени ефекти кои ги прават ефектите да бидат повеќе разновидност.

Системот за кинетичко осветлување DLB не само што е погоден за концерти, клубови, изложби, свадби, туку и многу погоден за комерцијален простор како трговски центар, сала на хотел, аеродром, музеј и така натаму.Ако имате какви било барања за OEM што ве молиме слободно контактирајте со FYL за решение за целиот проект.FYL е добро искуство во системот за кинетичко осветлување што ќе поддржи голема помош за проекти.Системот за кинетичко осветлување DLB не само што е погоден за концерти, клубови, изложби, свадби, туку и многу погоден за комерцијален простор како трговски центар, сала на хотел, аеродром, музеј и така натаму.Ако имате какви било барања за OEM што ве молиме слободно контактирајте со FYL за решение за целиот проект.FYL е добро искуство во системот за кинетичко осветлување што ќе поддржи голема помош за проекти.

 

Систем за кинетички светла

Обезбедуваме уникатни кинетички системи за LED осветлување кои овозможуваат совршена комбинација на осветлување и движење.Кинетичките системи за осветлување се едноставен и светол идеал за движење нагоре и надолу на осветлен објект како спој на уметноста на осветлување со механичка технологија.Покрај тоа, ние исто така можеме да обезбедиме приспособени услуги според вашите потреби.

 

Дизајн

Имаме оддел за дизајнери со искуство во дизајнирање проекти повеќе од 8 години.Можеме да обезбедиме дизајн на распоред, дизајн на електричен распоред, 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред и 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект.

 

Инсталација

Имаме инженери со добро искуство на системот за кинетичко осветлување за инсталација на услуги на различни проекти.Можеме да ги поддржиме инженерите да летаат до вашето проектно место за директно инсталирање или да организираме еден инженер за водич за инсталација доколку имате локални работници.

 

Програмирање

Постојат два начини на кои можеме да го поддржиме програмирањето за вашиот проект.Нашиот инженер лета до вашето проектно место за директно програмирање на кинетичките светла.Или правиме претходно програмирање за кинетичките светла врз основа на дизајнот пред испораката.Ние исто така поддржуваме бесплатна обука за програмирање за нашите клиенти кои сакаат да ги совладаат вештините на кинетичките светла во програмирањето.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја