page_ab

Guangzhou Fengyi Stage Lighting Equipment Co., Ltd. е професионален снабдувач на системот за кинетичка светла.Нашиот систем за кинетичко осветлување широко користен за концерти, познати ТВ шоуа во живо, изложби, комерцијален простор, клубови и така натаму.Исто така, обезбедува целосна услуга за управување со проекти за да му овозможи да ги исполни барањата на нивните клиенти на многу високо ниво на одлични.Професионален тим обезбедува сеопфатен совет од првичниот контакт до пост-проектот за да обезбеди клиентите да добијат највисок квалитет на услугата во секое време.Добредојдовте во споредбата и чекањето на вашето љубезно барање за вашите проекти.

Предност на компанијата

за

Историја на развој

за
 • Седиште

  Седиште

 • Изложбена сала

  Изложбена сала

 • Тим за креативен дизајн

  Тим за креативен дизајн

 • Инсталација

  Инсталација

img (1)
img (6)
img (3)
img (4)
img (2)
img (5)
img (9)
img (11)
img (7)
img (36)
img (10)
img (8)
img (15)
img (13)
img (12)
img (17)
img (16)
img (14)
img (26)
img (28)
img (27)
img (29)
img (25)
img (24)
img (30)
img (32)
img (35)
img (31)
img (33)
img (34)
img
5b5b63b21001fb4081255ce452f792c
20230919
IMG_(20230913)
IMG_0012
IMG_0020
IMG_0023
IMG_0069
IMG_0070
IMG_0071
IMG_0147
IMG_9935
IMG_9949
 • ISO 18001 сертификат
 • EMC сертификат
 • ISO14001 сертификат
 • ISO9001 сертификат
 • Патент за шипки со светилка за подигнување
 • Потврда за регистрација на трговска марка
 • Уверение за регистрација на трговска марка на метеорска светилка

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја