LED сијалица

 • 1 LED сијалица за 1 крик
 • Големини на сијалицата: 60x106mm
 • Материјали: стакло
 • Температура на боја: 2700K
 • Тежина: 0,1 кг
Избрана слика со кинетичка LED сијалица

Винч DMX

 • Димензии (3м/6м): 304х247х167мм, Тежина: 7кг
 • Димензии (9м): 324х277х167мм, Тежина: 7,5кг
 • Димензии (12м): 354х317х167мм, Тежина: 8,5кг
 • Капацитет на кревање: 1,5 кг
 • Брзина на кревање: 0-1 m/s
 • Напон: 100-240V AC, 50-60 Hz
 • Напојување: 80W
 • Канал DMX: 9ч
 • Контрола: DMX 512
 • Датум на влез/излез: 3-пински XLR DMX
 • Влез/Исклучување: Приклучок за напојување
Кинетичка LED сијалица (1)

Предност за компаниите за изнајмување: Многу е погодно и економично што нашиот двигател DMX одговара на нашите различни виси со неговиот капацитет за подигање.FYL постепено ќе ги ажурира најновите приврзаници за ваш поголем избор во различни времиња.

Систем за кинетички светла

Обезбедуваме уникатни кинетички системи за LED осветлување кои овозможуваат совршена комбинација на осветлување и движење.Кинетичките системи за осветлување се едноставен и светол идеал за движење нагоре и надолу на осветлен објект како спој на уметноста на осветлување со механичка технологија.Покрај тоа, ние исто така можеме да обезбедиме приспособени услуги според вашите потреби.

 

Дизајн

Ги имаме дизајнерите'оддел со искуство во дизајнирање на проекти повеќе од 8 години.Можеме да обезбедиме дизајн на распоред, дизајн на електричен распоред, 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект. Можеме да обезбедиме дизајн на распоред и 3D видео дизајн на кинетички светла за вашиот проект.

 

Инсталација

Имаме инженери со добро искуство на системот за кинетичко осветлување за инсталација на услуги на различни проекти.Можеме да ги поддржиме инженерите да летаат до вашето проектно место за директно инсталирање или да организираме еден инженер за водич за инсталација доколку имате локални работници.

 

Програмирање

Постојат два начини на кои можеме да го поддржиме програмирањето за вашиот проект.Нашиот инженер лета до вашето проектно место за директно програмирање на кинетичките светла.Или правиме претходно програмирање за кинетичките светла врз основа на дизајнот пред испораката.Ние, исто така, поддржуваме бесплатна обука за програмирање за нашите клиенти кои сакаат да ги совладаат вештините на кинетичките светла во програмирањето.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја