Guangzhou Fengyi Stage Lighting Equipment Co., Ltd. nyaéta supplier sistem lampu kinétik profésional.Sistim cahaya kinétik urang loba dipaké pikeun konsér, TV kawentar acara live, paméran, spasi komérsial, klub jeung saterusna.Éta ogé nyayogikeun jasa manajemén proyék anu lengkep pikeun nyayogikeun sarat klienna ka tingkat anu saé pisan.Hiji tim profésional nyadiakeun nasehat komprehensif ti kontak awal nepi ka pos-proyék pikeun mastikeun konsumén narima kualitas pangluhurna jasa iraha wae.Wilujeng sumping pikeun ngabandingkeun sareng ngantosan patarosan anjeun pikeun proyék anjeun.

 

Keunggulan FYL:

 

♦ Pamimpin lampu kinétik di Cina

 

♦ mitra CCTV

 

♦ Kapasitas jasa global

 

♦ produk inovatif bebas

 

♦ Sistim kontrol calakan

 

♦ Tim desain kreatif

 

♦ jasa kustomisasi efisien

 

♦ jasa instalasi profésional

 

 

 

  • 2011

    Diadegkeun dina 11 Mei.

  • 2014

    Lulus sertipikat relatif, ISO9000, IS04001, CE, Rohs, Instalasi kelas ...

  • 2015

    Lulus patén-patén produk sistem pencahayaan kinétik

  • 2016

    Dilegakeun pabrik ka 6000 méter pasagi

  • 2018

    Gawé babarengan sareng CCTV3,CCTV1,CCTV15 sareng stasiun TV Hunan…

  • 2019

    Ngaluncurkeun kotak kontrol DMX calakan MSC 1024 pikeun proyék-proyék tetep

  • 2020

    Sistem pencahayaan kinétik dipaké pikeun klub merek top sareng rohangan komérsial.

  • 2021

    Motor kinétik anyar pikeun kapasitas angkat 5kg cocog pikeun fixtures béda

  • 2022

    Kinetic Rotate Beam Ball (kapasitas beban 8kg) sareng Kinetic Matrix Strobe dugi ka klub ageung

  • Headquarters

    /Markas/

  • Exhibition Hall

    /Balé Pameran/

  • Creative Design Team

    /Tim Desain Kréatif/

  • Installation

    /Pasangan/

CUSTOMER ViSIt (1)
CUSTOMER ViSIt (2)
CUSTOMER ViSIt (3)
CUSTOMER ViSIt (4)
CUSTOMER ViSIt (5)
CUSTOMER ViSIt (6)
CUSTOMER ViSIt (7)
CUSTOMER ViSIt (8)
CUSTOMER ViSIt (9)
CUSTOMER ViSIt (10)
CUSTOMER ViSIt (12)
CUSTOMER ViSIt (13)
CUSTOMER ViSIt (14)
CUSTOMER ViSIt (15)
CUSTOMER ViSIt (16)
CUSTOMER ViSIt (17)
  • ISO 18001 certificate
  • EMC certificate
  • ISO14001 certificate
  • ISO9001 certificate
  • Lifting lamp bar patent
  • Trademark registration certificate
  • Trademark registration certificate of meteor lamp

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami