Tentang Kami

3

Tahap cahaya Equipment Co., Ltd. (FYL) mangrupakeun profésional lampu panggung supplier saprak 2008 pikeun rupa-rupa acara. Bisa nyadiakeun peralatan pikeun konferensi tempat, nempokeun arena badag tur tur dunya. Éta ogé nyadiakeun layanan manajemén proyék pinuh pikeun ngidinan eta papanggih syarat klien maranéhanana sacara ka tingkat kacida luhurna tina kaunggulan. Hiji tim cahaya profésional nyadiakeun nasihat komprehensif tina kontak awal nepi pos-proyék pikeun mastikeun konsumén nampi kualitas pangluhurna jasa iraha wae. 

Salah sahiji produk utama urang dumasar kana lir kinétik jeung kantétan pikeun versi béda pikeun tube kinétik LED jeung bola, atawa 2-IN-1 Sistim, ngabentuk sababaraha bar kombinasi dinamis. Dina 2019 FYL dilarapkeun pikeun patén dina Cim Bar disambungkeun ka lir kinétik, sahingga nambahkeun kana garis produk unik urang. Ayeuna, FYL teh No.1 parusahaan profésional pikeun lampu kinétik dina sadayana Cina. Urang nu parusahaan munggaran anu geus gawé bareng dina proyék ngagunakeun profésional kinétik LED bar mintonkeun pikeun CCTV1, CCTV3, CCTV5 na CCTV15. Saterusna, parusahaan urang geus aktip ngamekarkeun éta lir kinétik nu bisa custom loyog kana rupa-rupa illuminators design novél sasuai customer urang. kakuatan urang aya dina sistem desain cahaya inovatif papanggih pangabutuh customer urang.