Stage Lighting Equipment Co., Ltd. (FYL) mangrupikeun pemasok lampu panggung profesional ti saprak 2008 pikeun sababaraha acara. Éta tiasa nyayogikeun peralatan pikeun tempat konperénsi, acara arena ageung sareng wisata dunya. Éta ogé nyayogikeun proyék ngatur-méntal proyék pinuh pikeun ngantepkeun éta pikeun nyumponan sarat klienna ka tingkat kaunggulan anu luhur pisan. Tim pencahayaan anu propésional nyayogikeun naséhat anu komprehensif tina kontak awal pikeun post-project pikeun mastikeun palanggan nampi kualitas layanan anu paling luhur iraha waé.

Salah sahiji produk utama urang dumasar kana lir kinétik jeung kantétan pikeun versi béda pikeun tube kinétik LED jeung bola, atawa 2-IN-1 Sistim, ngabentuk sababaraha bar kombinasi dinamis. Dina 2019 FYL dilarapkeun pikeun patén dina Cim Bar disambungkeun ka lir kinétik, sahingga nambahkeun kana garis produk unik urang. Ayeuna, FYL teh No.1 parusahaan profésional pikeun lampu kinétik dina sadayana Cina. Urang nu parusahaan munggaran anu geus gawé bareng dina proyék ngagunakeun profésional kinétik LED bar mintonkeun pikeun CCTV1, CCTV3, CCTV5 na CCTV15. Saterusna, parusahaan urang geus aktip ngamekarkeun éta lir kinétik nu bisa custom loyog kana rupa-rupa illuminators design novél sasuai customer urang. kakuatan urang aya dina sistem desain cahaya inovatif papanggih pangabutuh customer urang.

  • 2011

    Didirikeun tanggal 11 Mei.

  • 2014

    Lulus sertipikat relatif, ISO9000, IS04001, CE, Rohs, grade Instalasi…

  • 2015

    Lulus produk sistem lampu kinétik

  • 2016

    Ngembangna pepelakan janten 6000 méter pasagi

  • 2018

    Gawe sareng CCTV3 , CCTV1 , CCTV15 sareng stasion TV Hunan…

  • 2019

    Diluncurkeun MSC 1024 kotak kontrol DMX calakan pikeun proyék-proyék tetep

  • 2020

    Sistem cahaya kinétik dianggo pikeun klub mérek top sareng rohangan komersial.

  • 2021

    Motor kinétik énggal pikeun kapasitas angkat 5kg cocog pikeun perlengkapan anu bénten-bénten

  • Markas Besar

    / Markas /

  • Ruang Kantor

    / Ruang Kantor /

  • Bengkel pabrikan

    / Pabrik bengkel /

  • Area Pangujian

    / Daérah tés /

  • Aula Pameran

    / Aula Pameran /

PELANGGAN ViSIt (1)
PELANGGAN ViSIt (2)
PELANGGAN ViSIt (3)
PELANGGAN ViSIt (4)
PELANGGAN ViSIt (5)
PELANGGAN ViSIt (6)
PELANGGAN ViSIt (7)
PELANGGAN ViSIt (8)
PELANGGAN ViSIt (9)
PELANGGAN ViSIt (10)
PELANGGAN ViSIt (12)
PELANGGAN ViSIt (13)
PELANGGAN ViSIt (14)
PELANGGAN ViSIt (15)
PELANGGAN ViSIt (16)
PELANGGAN ViSIt (17)
  • Sertipikat ISO 18001
  • Sertipikat EMC
  • Sertipikat ISO14001
  • Sertipikat ISO9001
  • Angkat patén lampu bar
  • Sértipikat pendaptaran mérek
  • Sértipikat pendaptaran mérek lampu meteor

Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami