Bohlam LED

  • 1 Bohlam LED pikeun 1 winch
  • Ukuran bohlam: 60 x 106 mm
  • Bahan: kaca
  • Suhu warna: 2700K
  • Beurat: 0,1 kg
Kinetic LED Bulb Featured Image

DMX Winch

  • Ukuran (3m/6m): 304x247x167mm, Beurat: 7kg
  • Ukuran (9m): 324x277x167mm, Beurat: 7.5kg
  • Ukuran (12m): 354x317x167mm, Beurat: 8.5kg
  • Kapasitas ngangkat: 1.5kg
  • Laju ngangkat: 0-1m/s
  • tegangan: 100-240V AC, 50-60 Hz
  • catu daya: 80W
  • Saluran DMX: 9ch
  • Kontrol: DMX 512
  • Tanggal asup / kaluar: 3-pin XLR DMX
  • Daya In/Out: Panyambung Daya
Kinetic LED Bulb (1)

Kauntungannana pikeun pausahaan rental: Hal ieu kacida merenah tur ekonomis nu DMX winch kami cocog pikeun pendents béda dina kapasitas ngangkat na.FYL laun-laun bakal ngamutahirkeun pendents pang anyarna pikeun pilihan anjeun dina waktos anu béda.

Sistim lampu kinétik

Kami nyayogikeun sistem kinétik cahaya LED unik anu ngamungkinkeun kombinasi cahaya sareng gerakan anu sampurna.Sistem kinétik cahaya mangrupakeun idéal basajan tur caang pikeun mindahkeun luhur jeung ka handap hiji obyék cahayana a ngahiji tina seni cahaya jeung téhnologi mékanis.Sajaba ti éta, urang ogé bisa nyadiakeun layanan ngaropéa nurutkeun sarat Anjeun.

 

Desain

Simkuring boga désainer'departemén sareng pangalaman desain proyék langkung ti 8 taun.Kami tiasa nyayogikeun desain perenah, desain perenah listrik, desain pidéo 3D lampu kinétik pikeun proyék anjeun.Kami tiasa nyayogikeun desain perenah sareng desain pidéo 3D lampu kinétik pikeun proyék anjeun.

 

Pamasangan

Urang boga sumur pangalaman insinyur sistem cahaya kinétik pikeun layanan instalasi dina proyék béda.Urang bisa ngarojong insinyur ngapung ka tempat proyek Anjeun pikeun instalasi langsung atawa ngatur hiji insinyur pikeun instalasi-pituduh lamun anjeun boga pagawe lokal.

 

Pemrograman

Aya dua cara urang tiasa ngadukung program pikeun proyék anjeun.Insinyur kami ngapung ka tempat proyék anjeun pikeun program langsung pikeun lampu kinétik.Atanapi urang ngadamel pra-program pikeun lampu kinétik dumasar kana desain sateuacan pengiriman.Urang ogé ngarojong latihan programming bébas pikeun konsumén urang anu hayang ngawasaan kaahlian lampu kinétik dina programming.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami