Babagan awake dhewe

3

Stage Lighting Equipment Co., Ltd. (FYL) punika profesional lampu panggung supplier wiwit 2008 kanggo sawetara saka sudhut acara. Iku bisa nyalurake peralatan kanggo Konferensi acara, nuduhake arena gedhe lan Tours donya. Iku uga menehi layanan project management lengkap kanggo ngidini kanggo syarat klien kang kanggo tingkat dhuwur banget saka kaunggulan. A tim cahya profesional menehi saran lengkap saka kontak dhisikan kanggo kirim-project kanggo mesthekake pelanggan nampa kualitas dhuwur saka layanan ing sembarang wektu. 

Salah produk utama kita adhedhasar winch kinetik karo lampiran kanggo versi beda kanggo tabung kinetik LED lan bal, utawa 2-IN-1 sistem, mbentuk kaping bar kombinasi dinamis. Ing 2019 FYL ngajokna paten Dynamic Bar disambungake menyang winch kinetik, mangkono ngembangaken produk baris unik kita. Saiki, FYL punika No.1 perusahaan profesional kanggo lampu kinetis ing kabèh China. We are ing perusahaan pisanan sing wis kolaborasi ing proyèk nggunakake profesional kinetik LED bar tampilan kanggo CCTV1, CCTV3, CCTV5 lan CCTV15. Salajengipun, kita perusahaan wis aktif ngembangaken ing winch kinetik sing bisa adat dicocogaké kanggo macem-macem illuminators desain novel syarat customer kang. kekuatan kita ana ing sistem desain lampu inovatif kanggo ketemu karo kabutuhan customer kita.