Guangzhou Fengyi Stage Lighting Equipment Co., Ltd. minangka pemasok sistem lampu kinetik profesional.Sistem pencahayaan kinetik kita akeh digunakake kanggo konser, acara TV sing misuwur, pameran, ruang komersial, klub lan liya-liyane.Uga nyedhiyakake layanan manajemen proyek lengkap supaya bisa nyukupi kabutuhan klien menyang tingkat sing apik banget.Tim profesional menehi saran lengkap saka kontak awal menyang proyek pasca kanggo mesthekake pelanggan nampa kualitas layanan sing paling dhuwur kapan wae.Sugeng rawuh kanggo mbandhingake lan ngenteni pitakon babagan proyek sampeyan.

 

Keuntungan FYL:

 

♦ Pimpinan lampu kinetik ing China

 

♦ mitra CCTV

 

♦ Kapasitas layanan global

 

♦ Produk inovatif sing mandiri

 

♦ Sistem kontrol cerdas

 

♦ Tim desain kreatif

 

♦ Layanan kustomisasi sing efisien

 

♦ Layanan instalasi profesional

 

 

 

  • 2011

    Didegaké tanggal 11 Mei.

  • 2014

    Lulus sertifikat relatif, ISO9000, IS04001, CE, Rohs, Instalasi kelas ...

  • 2015

    Lulus paten produk sistem pencahayaan kinetik

  • 2016

    Expand tanduran kanggo 6000 meter persegi

  • 2018

    Kerja sama karo CCTV3,CCTV1,CCTV15 lan stasiun TV Hunan…

  • 2019

    Diluncurake kothak kontrol DMX cerdas MSC 1024 kanggo proyek tetep

  • 2020

    Sistem pencahayaan kinetik digunakake kanggo klub merek top lan ruang komersial.

  • 2021

    Motor kinetik anyar kanggo kapasitas angkat 5kg cocog kanggo macem-macem peralatan

  • 2022

    Kinetic Rotate Beam Ball (kapasitas beban 8kg) lan Kinetic Matrix Strobe teka menyang klub gedhe

  • Headquarters

    /markas/

  • Exhibition Hall

    /Aula Pameran/

  • Creative Design Team

    /Tim Desain Kreatif/

  • Installation

    /Pasangan/

CUSTOMER ViSIt (1)
CUSTOMER ViSIt (2)
CUSTOMER ViSIt (3)
CUSTOMER ViSIt (4)
CUSTOMER ViSIt (5)
CUSTOMER ViSIt (6)
CUSTOMER ViSIt (7)
CUSTOMER ViSIt (8)
CUSTOMER ViSIt (9)
CUSTOMER ViSIt (10)
CUSTOMER ViSIt (12)
CUSTOMER ViSIt (13)
CUSTOMER ViSIt (14)
CUSTOMER ViSIt (15)
CUSTOMER ViSIt (16)
CUSTOMER ViSIt (17)
  • ISO 18001 certificate
  • EMC certificate
  • ISO14001 certificate
  • ISO9001 certificate
  • Lifting lamp bar patent
  • Trademark registration certificate
  • Trademark registration certificate of meteor lamp

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita