Stage Lighting Equipment Co., Ltd. (FYL) minangka pemasok lampu panggung profesional wiwit taun 2008 kanggo macem-macem acara. Bisa nyedhiyakake peralatan kanggo papan konferensi, pertunjukan arena gedhe lan tur dunia. Iki uga nyedhiyakake layanan manajemen-manajemen proyek kanthi lengkap supaya bisa nyukupi kebutuhan klien kanthi tingkat keunggulan sing dhuwur banget. Tim pencahayaan profesional nyedhiyakake saran lengkap saka kontak awal menyang proyek pasca kanggo mesthekake pelanggan nampa kualitas layanan paling dhuwur kapan wae.

Salah produk utama kita adhedhasar winch kinetik karo lampiran kanggo versi beda kanggo tabung kinetik LED lan bal, utawa 2-IN-1 sistem, mbentuk kaping bar kombinasi dinamis. Ing 2019 FYL ngajokna paten Dynamic Bar disambungake menyang winch kinetik, mangkono ngembangaken produk baris unik kita. Saiki, FYL punika No.1 perusahaan profesional kanggo lampu kinetis ing kabèh China. We are ing perusahaan pisanan sing wis kolaborasi ing proyèk nggunakake profesional kinetik LED bar tampilan kanggo CCTV1, CCTV3, CCTV5 lan CCTV15. Salajengipun, kita perusahaan wis aktif ngembangaken ing winch kinetik sing bisa adat dicocogaké kanggo macem-macem illuminators desain novel syarat customer kang. kekuatan kita ana ing sistem desain lampu inovatif kanggo ketemu karo kabutuhan customer kita.

  • 2011

    Diadegake tanggal 11 Mei.

  • 2014

    Lulus sertifikat relatif, ISO9000, IS04001, CE, Rohs, Kelas Instalasi…

  • 2015

    Paten produk sistem lampu kinetik

  • 2016

    Ngembangake tanduran nganti 6000 meter persegi

  • 2018

    Kerjo bareng karo CCTV3 , CCTV1 , CCTV15 lan stasiun TV Hunan…

  • 2019

    Dibukak MSC 1024 kothak kontrol DMX cerdas kanggo proyek tetep

  • 2020

    Sistem pencahayaan kinetik digunakake kanggo klub merek utama lan ruang komersial.

  • 2021

    Motor kinetik anyar kanggo kapasitas angkat 5kg sing cocog kanggo macem-macem perlengkapan

  • Kantor Pusat

    / Kantor Pusat /

  • Ruang Kantor

    / Ruang Kantor /

  • Lokakarya pabrik

    / Lokakarya pabrikan /

  • Area Tes

    / Area Tes /

  • Aula Pameran

    / Aula Pameran /

CUSTOMER ViSIt (1)
CUSTOMER ViSIt (2)
CUSTOMER ViSIt (3)
CUSTOMER ViSIt (4)
PELANGGAN ViSIt (5)
CUSTOMER ViSIt (6)
CUSTOMER ViSIt (7)
CUSTOMER ViSIt (8)
CUSTOMER ViSIt (9)
CUSTOMER ViSIt (10)
CUSTOMER ViSIt (12)
CUSTOMER ViSIt (13)
CUSTOMER ViSIt (14)
CUSTOMER ViSIt (15)
CUSTOMER ViSIt (16)
CUSTOMER ViSIt (17)
  • Sertifikat ISO 18001
  • Sertifikat EMC
  • Sertifikat ISO14001
  • Sertifikat ISO9001
  • Angkat paten lamp lamp
  • Sertifikat registrasi merek dagang
  • Sertifikat registrasi merek dagang lampu meteor

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita