Panel Arc

  • 1 panel Arc kanggo 3 winches
  • Lampu LED RGB
  • Dawane sisih 100cm kanggo lampu Arc & sisih 80cm kanggo panel segi telu
  • 72 piksel kanggo lampu Arc & 120 piksel kanggo panel segi telu
  • Desain efek LED pindho sisi
  • Bobot: 4,5 kg
Kinetic Arc Panel Featured Image

DMX Winch

  • Ukuran (3m-9m): 342x390x208mm(L:H:W), Bobot: 14kg
  • Kapasitas ngangkat: 5kg
  • Kacepetan ngangkat: 0-0.7m/s
  • Tegangan: 100-240V AC, 50-60 Hz
  • Sumber daya: 200Wx3
  • Kontrol: DMX 512
  • Tanggal mlebu/metu: 3-pin XLR DMX
  • Daya In/Out: Konektor Daya
Kinetic Arc Panel b

Kauntungan kanggo perusahaan rental: Iku trep banget lan ekonomi sing winch DMX kita cocog kanggo pendents beda ing kapasitas ngangkat sawijining.FYL bakal nganyari pendents paling anyar kanggo pilihan liyane ing wektu sing beda-beda.

Sistem lampu kinetik

Kita nyedhiyakake sistem kinetik lampu LED sing unik sing ngidini kombinasi cahya lan gerakan sing sampurna.Sistem kinetik cahya iku becik prasaja lan padhang kanggo mindhah munggah lan mudhun obyek padhang gabungan saka seni cahya karo teknologi mechanical.Kajaba iku, kita uga bisa nyedhiyakake layanan sing disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

 

Desain

Kita duwe perancang'departemen kanthi pengalaman desain proyek luwih saka 8 taun.Kita bisa nyedhiyakake desain tata letak, desain tata letak listrik, desain video 3D lampu kinetik kanggo proyek sampeyan. Kita bisa nyedhiyakake desain tata letak lan desain video 3D lampu kinetik kanggo proyek sampeyan.

 

Instalasi

Kita duwe pengalaman insinyur sistem pencahayaan kinetik kanggo layanan instalasi ing macem-macem proyek.Kita bisa ndhukung engineers mabur menyang panggonan project kanggo instalasi langsung utawa ngatur siji engineer kanggo instalasi-guide yen sampeyan duwe buruh lokal.

 

Pemrograman

Ana rong cara kanggo ndhukung program kanggo proyek sampeyan.Insinyur kita mabur menyang papan proyek sampeyan kanggo program langsung kanggo lampu kinetik.Utawa kita nggawe pra-program kanggo lampu kinetik adhedhasar desain sadurunge dikirim.Kita uga ndhukung pelatihan pemrograman gratis kanggo para pelanggan sing pengin nguwasani katrampilan lampu kinetik ing pemrograman.

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita