To konserter lyseffekter vist i MACAU

Hong Kongs nye generasjon av populære sanger MC holdt to konserter i Venetian Macaos Cotai Arena i Macao 30. september og 1. oktober. I konserten sørget DLB Kinetic lights for de vakre lyseffektene for hele showet.Vi designet et kunstkinetisk produkt basert på temaet for hele konserten: Kinetisk sommerfugl.Når forestillingslokalet er svært tilstrekkelig, brukte vi kinetic system-produktene på konserten for å gi størst mulig støtte for lyseffektene til denne konserten.

Under konserten fikk sangerens vakre sangstemme fansen til å skrike.Sanger som står i midten av scenen og synger lidenskapelig, den kinetiske sommerfuglens unike stil og lyseffekt bringer atmosfæren til scenen til klimaks.Samspillet mellom den kinetiske sommerfuglen og sangeren er veldig harmonisk, kinetisk sommerfugl som arbeider med DMX-vinsjen, og vinsjen henger i fagverket er veldig trygt.Den kinetiske sommerfuglen vil jobbe i henhold til programmet det designeren har fullført, den kan bli forskjellige former som forskjellig musikk.Disse programmene ble alle fullført av profesjonelle designere av DLB kinetiske lys.For å sikre en jevn fremdrift av denne konserten, støtter gafferen vår ikke bare fjernkontroll på nett, men har også kommet til stedet for å sjekke lyset før konserten begynner.Bare for å sikre at den kinetiske sommerfuglen kan matche konsertene perfekt.

DLB Kinetic lights kan tilby løsninger for hele prosjektet, fra design, installasjonsveiledning, programmeringsveiledning, etc., og støtter også tilpassede tjenester. Hvis du er designer har vi de nyeste kinetiske produktideene, hvis du er butikkeier kan vi gi en unik barløsning, hvis du er en ytelsesutleier, er vår største fordel at samme vert kan matche forskjellige hengende ornamenter. Hvis du trenger tilpassede kinetiske produkter, har vi et profesjonelt FoU-team for profesjonell dokking.

Produkter brukt:

Kinetisk sommerfugl


Innleggstid: Okt-09-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss