Μετεγκατάσταση εταιρείας FYL Guangzhou, Κίνα

Εργαστείτε σκληρά, συνεχίστε να καινοτομείτε, περάστε από δοκιμασίες και δυσκολίες και χτίστε μια επωνυμία.

Από την ίδρυσή της, η FYL έχει σημειώσει σπουδαία επιτεύγματα βήμα προς βήμα.Από το 2015, έχουμε αναπτύξει μια σειρά κινητικών προϊόντων, θέτοντας τα πρότυπα του κλάδου.

Με την περαιτέρω επέκταση της εταιρείας, το 2021, η εταιρεία θα φτάσει σε ένα νέο επίπεδο και θα αγοράσει έναν νέο χώρο γραφείων στη βάση της Βιομηχανικής Ζώνης Xinhua Jinghu, Huadu, Guangzhou.Μετά την ιδιοκτησία ενός κτιρίου γραφείων για μια οικογένεια, η έδρα της εταιρείας απέχει 6 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Guangzhou Baiyun., περίπου 15 λεπτά.

Στις 25 Οκτωβρίου, η εταιρεία διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή εγκατάλειψης του σπιτιού τις κρύες μέρες του φθινοπώρου.

Τώρα επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω, πρώτα απ 'όλα, η πόρτα είναι διακοσμημένη με το ΛΟΓΟΤΥΠΟ της εταιρείας μας, το οποίο αναδεικνύει το εμπορικό σήμα της εταιρείας.Δεύτερον, οι τοίχοι των σκαλοπατιών από τον πρώτο όροφο έως τον δεύτερο όροφο καλύπτονται με πρόσφατες εργασίες θήκης, όπως η κινητική περιστρεφόμενη μπάλα δοκού που χρησιμοποιείται στο Galame Club, η κινητική ράβδος φωτός που χρησιμοποιείται στο YOLO Club στις Ηνωμένες Πολιτείες και η μπάλα κινητικής φούσκας που χρησιμοποιείται στο εμπορικό κέντρο AK στη Νότια Κορέα.Και ούτω καθεξής μια εκθαμβωτική σειρά έργων, τα πάντα.Έπειτα, υπάρχει το πιο σύγχρονο, ολοκληρωμένο κτήριο γραφείων μας, που περιβάλλεται από καταπράσινα φυτά, ήσυχο και άνετο.Νομίζω ότι το πιο εντυπωσιακό είναι ο εκθεσιακός μας χώρος, με συνολικά 300 τετραγωνικά μέτρα.Είναι ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος της FYL όλα αυτά τα χρόνια, και είναι επίσης ο μοναδικός και πιο συγκλονιστικός εκθεσιακός χώρος στην Κίνα.Χωρίζεται σε τρεις παραστάσεις φωτός, η πρώτη είναι μια κανονική παράσταση φωτός σκηνής, με φώτα δέσμης, μακριά στροβοσκοπικά, λαμπτήρα led και έγχρωμα λέιζερ.Το δεύτερο είναι ένα σόου φωτός Club, με κινητικές περιστρεφόμενες μπάλες δέσμης, κινητική μήτρα στροβοσκοπίου.η τρίτη παράσταση είναι η εκπομπή DLB, η οποία περιλαμβάνει κινητική γραμμή LED Pixel Line, kinetic led bar, kinetic mini balls και kinetic led bulb and kinetic orbit, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε έργα παραστάσεων, εμπορικούς χώρους, σχολικά αμφιθέατρα και πολυλειτουργικά συμπόσια αίθουσες?Υπάρχει επίσης μια περιοχή δειγμάτων, ορισμένα σχετικά βίντεο μπορούν να προβληθούν στον επίσημο ιστότοπό μας και παραδίδονται περισσότερες φωτεινές εκπομπές, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Καλωσορίζουμε θερμά τους φίλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό να έρθουν στην εταιρεία μας για να συμμετάσχουν.Για λεπτομέρειες, καλέστε την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης της εταιρείας μας!

Φωτισμός Σκηνής FYL

www.fyilight.com

Ώρα δημοσίευσης: Απρ-20-2022

Στείλτε μας το μήνυμά σας:

Γράψτε το μήνυμά σας εδώ και στείλτε το σε εμάς