Spark•Rebirth Art Exhibition brings a Visual Feast

Ikke bare DLB kinetiske lys kan brukes i store nattklubber og konserter, men kan også brukes i det lille festrommet.DLB Kinetic lights fullførte det nyeste prosjektet i UK- Players Party Room.Dette festrommet har ulike stiler, vi designer belysningen som kinetisk sfære styrt av kinetisk system.Dette er første gang vi la til de kinetiske lysene i festlokalet, det er et dristig og nyskapende prosjekt.

E-Lounge er en 3000 sq ft sofistikert plass som kan brukes til å arrangere en rekke arrangementer for 150-500 personer.Denne allsidige og unike plassen er vakkert dekorert med private VIP-boder, nedsunket dansegulv, finurlig DJ-bod, stor 150-tommers visningsskjerm, din egen private bar, smart stemningsbelysning og mer.Vi installerte kinetisk sfære i disse scenene for å skape en romantisk og komfortabel atmosfære. Hver kinetisk sfære trenger kun å kontrolleres av en DMX-vinsj, som er enkel og lett å kontrollere.Våre profesjonelle lysdesignere er ferdig programmert før levering.

PLAYERS Entertainment er din one-stop underholdningsarena med Private Room Hire som kan dekke alle feststørrelser, opptil 80 gjester.Personvernet til ditt eget rom som er unikt designet med luksuriøs innredning og komfortable sitteplasser kombinert med VIP-romservice vil gi deg en opplevelse som er uten sidestykke til noe annet sted.

Fengyi kan tilby løsninger for hele prosjektet, fra design, installasjonsveiledning, programmeringsveiledning, etc., og også støtte tilpassede tjenester. Hvis du er en designer, har vi de nyeste kinetiske produktideene, hvis du er butikkeier, kan vi tilby en unik barløsning, hvis du er en ytelsesutleier, er vår største fordel at samme vert kan matche forskjellige hengende ornamenter. Hvis du trenger tilpassede kinetiske produkter, har vi et profesjonelt FoU-team for profesjonell dokking.

Produkter brukt:

Kinetisk sfære


Innleggstid: 21. oktober 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss