Kinétik LED Sphere DMX winches angkat bal RGB 3D pencahayaan kinétik

1. Lift angkat nyaéta 1.2m / s

2. Tilu fase motor, laju langkung gancang sareng stabil angkat ka luhur sareng ka handap.

3. Kabel angkat anu didamel khusus pikeun 100000 kali angkat ka luhur sareng ka handap. Sareng kabel angkat tiasa didukung 5kgs.

4. Pangalaman ogé dina proyék sareng acara anu tetep.

5. Ngarojong solusi proyék sadayana, kalebet desain, instalasi sareng program propésional.

6. jasa OEM.

 

Kinétik LED Sphere DMX winches angkat bola RGB 3D kinétik pencahayaan Gambar Unggulan

Kinétik LED Sphere DMX winches angkat bal RGB 3D pencahayaan kinétik

Spésifikasi Kinétik LED Sphere DMX winches angkat bal RGB 3D kinetics lighting:
● Dimensions: Diaméter 20cm Sphere
● LED Source: 42pcs SMD 5050 LED
● Sudut balok: 360 derajat
● LED Span life: 50000 jam
● Warna: RGB Campuran kanggo naon waé warna
● Skala abu: 16 bit / 65535
● Ngangkat jangkungna: mindahkeun jarak naon dina 4m
● Laju angkat: 1m / s
● DMX Channel: 9ch

UNION CLUB Didesain 216PCS KINETIC LED RGB SPHERE DMX MOTORS NGANGGO BOLA

Union Club ngarancang 216 pcs Kinétik LED RGB Sphere DMX motor angkat bola. Union Club perenahna di Propinsi Fujian. FYL ngadukung sadayana larutan proyék pikeun sistem lampu kinétik. FYL didukung desain, pamasangan sareng program propésional. Total klub ngarancang 216 pcs kinétik ngarah bola RGB. Winches kinétik dipasang dina siling pikeun hiasan sadayana. Upami anjeun onwer atanapi perusahaan proyek anu ogé badé ngalakukeun sistem pencahayaan kinétis pikeun tempat anjeun. Punten mangga dihubungi. Insinyur urang tiasa langsung ngapung ka tempat anjeun pikeun instalasi-pitunjuk sareng program.

Pangaruh Klub UNION:

bola angkat cahaya kinétik 图 5

图 4

图 3

图 7

图 6

Perusahaan Kami:

15

18

19

178

Proyék Kami:

16

Pilihan séjén pikeun proyek anjeun:

13

14

 

 

 

Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami