O le moli fou a le DLB o loʻo faʻaalia ai le "The Dance of the Loong" ma le "Light and Rain" o le a faʻaalia i le 2024 GET Show, valaʻaulia oe e fiafia i le taumafataga vaaia.

DLB Kinetic moli' fa'apipi'i ata fou "Dragon Dance" o le a fa'aalia matagofie i le 2024 GET Show a sau.O lenei taumafataga vaʻaia o le a taʻitaʻia ai le au maimoa i se lalolagi e tumu i mea lilo ma le matagofie o loong, faʻaaogaina le mana o le malamalama e faʻaalia ai le agility ma le malosi o le long.

"O le Siva a le Loong" e ave le autu o tarako.E ala i le DLB's advanced kinetic lighting technology and innovative design concepts, e atoatoa ona tu'ufa'atasia le loong's siepi, dynamics ma moli, aumaia se vaaiga mata'ina i le aofia.O moli e sisiva i le vanimonimo, e pei o loʻo faʻafefeteina se loʻo i luga o le lagi i le po, e le gata ina faʻaalia ai le matagofie o tekinolosi moli a le DLB, ae o loʻo faʻaalia ai foi le matagofie o aganuu masani a le long.

I le taimi lava e tasi, o le a faʻaalia foi e le DLB se isi faʻaaliga malamalama mataʻutia "Light and Rain" i le GET Show.E ala i le fegalegaleai o le malamalama ma le matāua o le vai, o lenei galuega e maua ai se malamalama pei o se miti ma se ata paolo, e pei o le timu o loo siva i lalo o le malamalama.O le a maua e le au maimoa le avanoa e iloa ai lenei malamalama faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga mo i latou lava ma faʻafetaia mea fou na ausia e le DLB i le matata o le faʻamalamalamaina o ata.

E valaaulia ma le faamaoni e le DLB le aofia lautele e o mai e asiasi i lenei taumafataga vaaia.Pe o le "The Dance of Loong" poʻo le "Light and Rain", o le a aumaia ai ia te oe le fiafia vaaia e leʻi tupu muamua.Se'i o tatou tulimata'i atu i lenei malaga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i ma fa'afiafiaga fa'atasi!

Taimi: Mati 3-6, 2024

Nofoaga: Saina Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu Fa'aaliga Pazhou Complex, Guangzhou, Saina

Le Siva a Loong: Sone D H17.2 ,2B6 potu

Malamalama ma Timuga: Sone D Hall 19.1 D8 potu

Fa'amolemole fa'atalitali i le fa'afiafiaga matagofie a le DLB i le 2024 GET Show, ma se'i o tatou molimauina fa'atasi le matagofie ma le fa'afouga o ata fa'amalama!


Taimi meli: Feb-29-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou