225 Sets Kinetic Sculpture sa fa'aaogaina i Fa'aaliga Fa'apitoa i le 800 Tausaga o le Afio Mai o Nichiren Daishonin.

225 Sets Kinetic Sculptures sa fa'aogaina i Fa'aaliga Fa'apitoa ile 800thFaamanatuga o le Afio Mai o Nichiren Daishonin.O se sikuea 15 × 15 na faia e le Kinetic Sculpture i le faʻaaliga, faʻatagata maʻaleʻale ma laʻititi kinetic na faʻapipiʻiina e le fai polokalame, alu aʻe ma alu ifo meteor e maua ai se elemene tulaga ese e mafai ona pulea atoatoa e ala i le DMX controllers ma faia se faiga faʻatonu, ma sili atu le fati e pei o le suiga o le fa'afiafiaga o lau, fa'atupuina se siosiomaga pa'ia.Fa'ailoa mai le amataga ma le atina'eina o le lotu Puta, fa'atasi ai ma luga ma lalo o le tala, Kinetic Sculptures movement e fa'amanino atili ai ma fa'atofuina le fuafuaga atoa.

Folasaga Puupuu o le Nichiren Buddhism: O le Nichiren Buddhism o se aoga lotu Puta tele i Iapani, lea e faavae i luga o aoaoga a se faifeau Puta Iapani Nichiren i le 12th centenary.O Nichiren Daishonin, o le na faavaeina le Nichiren Shoshu, na fanau i Iapani i le seneturi lona 13.Na ia faʻaalia ma faʻasalalau le aʻoaʻoga o le "Nam-Myoho-Renge-Kyo," o le ute o le Lotus Sutra o le tusitusiga sili a le lotu Puta.O aʻoaʻoga a le Buddhism e faʻaleaga pe faʻafefea ona faatoilaloina o tatou mafatiaga ma auala e ola ai o tatou olaga. O le faʻatuatua i lenei aʻoaʻoga a Nam-Myoho-Renge-Kyo e aumaia ai le filemu ma le faʻamoemoe i tagata o loʻo mafatia.

Na matou faʻafeiloaʻia le 800th anniversary o le oʻo mai o Nichiren Daishonin i le 2021. I lenei taimi, na matou filifili ai e faia lenei faʻaaliga mo le faʻamoemoe e faʻaalia i le tele o tagata i le lalolagi e mafai, le olaga ma aʻoaʻoga a Nichiren Daishonin.

O oloa Kinetic Lights e fa'aleleia ma sili atu ona fetu'una'i ma aulelei i galuega fa'atino ta'itasi, o lona uiga o lea ua sili atu ona la'ititi le felauaiga ma vave ona fa'atulaga.Natia ma le atamai i se fa'afanua fa'avae, e le mafai ona va'aia le uaea ma ave'esea ai le mamafa o tekinisia e fa'atulaga le tele o uaea e feso'ota'i ai winches ma moli.


Taimi meli: Aukuso-18-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou