Zahraničný zákazník navštívi spoločnosť Feng-Yi

19. júla 2023 naša spoločnosť privítala zahraničných zákazníkov, vedia, že sme profesorské zariadenie v kinetickom svetle. Naša spoločnosť má profesionálny dizajnérsky tím a inžiniersky tím, ktorý poskytuje riešenie projektu, rôzne projekty majú rôzne riešenia s kinetickým svetlom.Boli sme v kontakte s každým hlbokou kontrakciou v sieti. Aby sme vybudovali hĺbkovú spoluprácu, pozvali sme ich na návštevu našej spoločnosti.

Našim zákazníkom sme starostlivo predstavili koncept rozvoja spoločnosti a spolupráce.Zákazníci vyjadrili súhlas. Aby sme mohli úprimne privítať príchod zákazníkov, predviedli sme zákazníkom tú najveľkolepejšiu svetelnú show. Hlavným účelom tejto show je ukázať sériu kinetických svetelných efektov spoločnosti. Využíva celkom 16 sád kinetických maticových stroboskopov, 20 sád kinetických rotujúcich lúčových guľôčok, 20 sád kinetických LED diód. Hudba pridáva dokonalé svetelné efekty, vďaka ktorým sa zákazníci okamžite dostanú do baru alebo na koncert. Po zhliadnutí show povedali:“ wow úžasné. A tiež ukazujeme náš produkt, napríklad: kinetické dažďové kvapky, kinetickú sochársku guľu, kinetickú rotujúcu lúčovú guľu, kinetické trojuholníkové svetlo, kinetické pierkové svetlo atď. dúfal, že dokážeme použiť produkty a technológiu na jeho projekt.

Pre spoluprácu si stále zachovávame optimistický a srdečný postoj, snažíme sa čo najlepšie presadiť realizáciu projektu. Keď zákazníci utrpia v projekte prekážku, snažíme sa čo najlepšie vyriešiť problémy, s ktorými sa naši zákazníci v projekte stretli, aby poskytovať našim zákazníkom najlepšie služby v oblasti osvetlenia.Sme profesionálni poskytovatelia služieb umeleckej scény, ktorí nielen slepo sledujú množstvo projektov, ale sledujú aj kvalitu.Všetci zákazníci, ktorí s nami spolupracovali, si uvedomujú, že naša profesionalita a služby sú mimoriadne vysoké.V prípade záujmu o spoluprácu nás môžete kontaktovať.Prinesieme vám vizuálnu hostinu.


Čas odoslania: 19. júla 2023

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju